Felmerült benned egy kérdés?

Milyen szolgáltatásokat nyújt a weboldal?

A NIT TársMarket weboldalán újabb és újabb lehetőségeket fogsz találni, melyek a hazai civil szféráttámogatják. Szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül, így akár támogatóként, akár civil szervezetként egyre több módon részese lehetsz a társadalmi kezdeményezéseknek.

Miért regisztráljak?

Mind ismerjük azokat a problémákat, amikkel modern társadalmunknak szembe kell néznie. Te is a részese vagy – éppen úgy, mint a rendszer perifériájára szorult emberek vagy a változásért küzdő szervezetek. Sokan mindent feltettek arra, hogy enyhítsenek a nehézségeken és innovációt vigyenek a civil szférába. Regisztrált tagként most részletesen is megismerheted a Magyarországon tevékenykedő nonprofit szervezetek munkáját, és többféle módot találsz a támogatásukra. Együtt többet tehetünk egy felelősebb társadalomért.

Mit tehetek egyénként/vállalkozóként/másik nonprofitként a civil szektorért?

Egy az otthonunk, ugyanazon rendszerben éljük a hétköznapjainkat. Együtt alkotjuk azt a társadalmat, amelyet gyakran okolhatunk, vagy külső szemlélőként elemzünk, a problémák idején. Ha félretesszük a komplex fogalmakat és a statisztikát, akkor látjuk, hogy részesei vagyunk és mind egy kis felelősséggel tartozunk érte. A NIT TársMarket azokat az alapítványokat és szervezeteket segíti, amelyek fókuszában az egyén és a mindennapok állnak. Hazánkban a civil szervezetek és társadalmi vállalkozások kevés támogatást kapnak, ezért nehezebben érik el a céljaikat. Mi az összefogást és ezáltal az erőforrások megosztását bátorítjuk. Weboldalunkon az egyének, vállalkozók, és szervezetek is lehetőséget találnak az együttműködésre az egységes jólét érdekében.

Amennyiben kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot!